Pullataikina / Pullat

1. Murenna hiiva kädenlämpöiseen maitoon.

2. Lisää muna, suola, sokeri ja kardemumma.

3. Laita osa jauhoista.

Sekoita taikina tasaiseksi.

4. Lisää loput jauhot sekä sulatettu voi taikinaan.

5. Anna taikinan kohota liinan alla.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Testi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 2210g7583kcal225.2g1547g26.5g77.4g
Voi 400g2902kcal4.8g1.6g325.2g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g40g124kcal4.4g24g2.8g11.2g
Sokeri 340g1380kcal0g339.7g0g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.6g0g
Hiiva 100g75kcal13.1g1.1g0.4g6.9g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1200g759kcal36g57.6g42g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9040g26273kcal622g3943.4g839g191g
Valittu annoskoko4520g13137kcal311g1971.7g419.5g95.5g
Annoskoko puolitettuna2260g6568kcal155.5g985.9g209.8g47.8g
Arvot/100g100g291kcal6.9g43.6g9.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=52403