Jauhelihakeitto (10% kevytjauheliha)

Paahda jauheliha ja kuullota sipuli kevyesti.

Jauhelihaan voit lisätä ripauksen suolaa ja valkopippuria.

Kiehauta vesi + kasvisliemikuutiot + pippurit + laakerinlehdet.

Lisää kuutioitu peruna.

Keitä n. 5 minuuttia, lisää paahdettu jauheliha ja sipuli.

Anna kiehahtaa hetken.

Lisää pakastevihannekset ja ripottele kourallinen persiljaa päälle.

Keitä kunnes perunat ovat kypsiä, muutama minuutti.

Tarkista suolan määrä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Mjnen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 10g7kcal0.1g1.1g0.1g0.4g
Persilja 60g16kcal0.8g0.7g0.1g4.8g
Herne-maissi-paprika, Rainbow450g360kcal18.9g58.4g4g13.9g
Vihannessekoitus, Rainbow (250g pussi)250g87kcal6g11.7g1.2g6.5g
Ruokasuola jodioitu 6.5g0.2kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Rypsiöljy 14g124kcal0g0g14g0g
Oliiviöljy 14g124kcal0g0g14g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g699g1189kcal132.9g0g69.9g0g
Kasvisliemikuutio 22g67kcal2.1g3g5.2g0.4g
Peruna, vanha, kuorittu 899g685kcal16.9g139.4g1.8g9g
Vesi, vesijohtovesi 1998g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9048g5382kcal358.4g439.8g221.2g74.4g
Valittu annoskoko4524g2691kcal179.2g219.9g110.6g37.2g
Annoskoko puolitettuna2262g1345kcal89.6g110g55.3g18.6g
Arvot/100g100g60kcal4g4.9g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154278