Rukinenpizzapohja + kebab + ananas

Sekoita jauhot ja kuivahiiva ja lisää vesi sekä suola ja sokeri.

Vaivaa hieman ja lisää öljy.

Vaivaa n. 10 minuuttia ja anna kohota 30min.

Lämmitä uuni 250 asteeseen ja levitä pohja uunipellille käsin.

Täytteeksi puolet tomaattimurskapurkista, puolet pizzajuusto- sekä kebablastupussista sekä purkki ananasta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Jujupe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolikarkea vehnäjauho, Pirkka1080g3780kcal140.4g734.4g4.3g41g
Ruisjauho Pirkka320g976kcal31g195.2g6.4g48g
Vesi800g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 40g354kcal0g0g40g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g24g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)800g240kcal8g32g3.2g1.6g
Kebablastu 300g, pouttu600g1500kcal90g30g114g6g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g560g336kcal2.2g84g0.6g7.8g
Pizzajuusto, valio300g1020kcal75g0g78g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9048g16411kcal693.2g2151.2g493g208.8g
Valittu annoskoko4524g8206kcal346.6g1075.6g246.5g104.4g
Annoskoko puolitettuna2262g4103kcal173.3g537.8g123.3g52.2g
Arvot/100g100g181kcal7.7g23.8g5.4g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=398029