Täytetty kesäkurpits (karppi)

Halkaise keräkurpitsat (minulla oli kaksi pienehköä) ja raavi lusikalla keskusta ontoksi.

Paista kesäkurpitsan sisustaa hetki pannulla (jotta vesi haihtuu vähän).

Paista jauheliha ja mauste mielesi mukaan.

Lisää kerma ja kaikki ns. juustotähteet, kaikki käy!
Täytä kesäkurpitsat jauhelihatäyttellä ja paista n. 200 asteessa n. 30 min (kun saa kauniin värin).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1803g326kcal10.1g45.1g7.2g12.6g
Jauheliha, sika-nauta 1603g3549kcal280.5g0g272.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g40g293kcal0.4g0.4g32.1g0g
Sinihomejuusto Aura (Valio) murennettu 150g200g681kcal40.1g0g58.1g0g
Vuohenjuusto (Riitan herkku), annos 125g80g287kcal16g2.4g23.2g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl200g721kcal4g5.4g76.1g0g
Juusto, keskiarvo 601g2103kcal150.4g1.5g166.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9056g15920kcal1003g109.6g1271.4g25.2g
Valittu annoskoko4528g7960kcal501.5g54.8g635.7g12.6g
Annoskoko puolitettuna2264g3980kcal250.8g27.4g317.9g6.3g
Arvot/100g100g176kcal11.1g1.2g14g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219238