Suklaa-appelsiinitryffelikakku

Murskaa keksit ja sekoita voin kanssa.

Levitä seos halkaisijaltaan 26 cm:n irtopohjavuokaan pohjan kokoiseksi leikatun leivinpaperin päälle.

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 minuuttia.

Purista liika vesi liivatelehdistä ja liuota ne kiehuvan kuumaan kahviin.

Sulata suklaa vesihauteessa ja sekoita Viola -tuorejuuston joukkoon.

Lisää liivate-kahviseos ja sokerit sekä viimeisenä vaahdotettu kerma.

Kaada täyte vuokaan.

Peitä vuoka alumiinifoliolla.

Anna hyytyä jääkaapissa vähintään 5 tuntia tai mieluiten seuraavaan päivään.

Irrota kakku vuoasta ja nosta tarjoiluvadille.

Sihtaa päälle kaakaojauhetta.

Tarjoa kakun kanssa tuoreita mansikoita tai vadelmia, jos niitä on saatavissa.

Voit tarjota kakun kanssa myös mansikka- tai vadelmakastiketta: soseuta marjat ja purista sose siivilän läpi.

Makeuta sosekastike sokerilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurakeksi, Jyväshyvä (1kpl=20kcal)45g194kcal3.4g30.7g6.2g1.6g
Voi 15g109kcal0.2g0.1g12.2g0g
Liivatelehti, gelatiini3.6g13kcal3.1g0g0g0g
Kahvi mustana 100ml30g1kcal0.1g0.1g0g0g
Taloussuklaa, Fazer120g619kcal4.7g67.3g36.1g6.4g
Viola appelsiini tuorejuusto, valio120g397kcal8.4g15.6g32.5g0g
Sokeri 26g104kcal0g25.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3g12kcal0g3g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl90g307kcal1.8g2.7g31.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana906g3510kcal43.4g290g237.2g16g
Valittu annoskoko453g1755kcal21.7g145g118.6g8g
Annoskoko puolitettuna227g877kcal10.9g72.5g59.3g4g
Arvot/100g100g387kcal4.8g32g26.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125252