Kanasoppaa

1. Voita pannuun kuumenee
2. Kanat+ sipulit paistumaan
3. Paiston jälkeen sotku kattilaan
4. Vettä niskaan+ hern-m-paprikat sekä peruna-sipulisek.

Sekä riisi.

5. Keittele kypsäksi ja viskaa maustetta sekaan : minä maustoin savupaprikajauheella, aromisuolalla,
tabascolla, mustapippurirouheella.

6. Ota lautanen ja lusikka, soppaa eteen ja eiku syömään!! ;)

Huom!! En mitannut valkosipulia enkä riisiä, maun mukaan molempia siis! !arviolta tähän määrät siis laitettu.

.kuin myös veden osalta ja lihaliemikuutioista meni neljä kappaletta :)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 453 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne-maissi-paprika, kesäpöytä40g30kcal1.6g5g0.3g1.2g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g70g67kcal14g0g0.5g0g
Perunasipulisekoitus (Rainbow), annos 100g30g20kcal0.5g4.5g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g4g11kcal0.8g0.2g0.8g0g
Paahdettu sipuli, Pirkka, 1rkl2g12kcal0.1g0.9g0.9g0g
Flora normaalisuolainen (Flora), annos 5g1.5g8.1kcal0g0g0.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 1.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Riisi, pitkäjyväinen, Rainbow4g14kcal0.3g3.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana906g326kcal34.8g28g6.8g2.6g
Valittu annoskoko453g163kcal17.4g14g3.4g1.3g
Annoskoko puolitettuna227g82kcal8.7g7g1.7g0.7g
Arvot/100g100g36kcal3.8g3.1g0.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=408351