Karppi pata

Paista jauheliha ja mausta.

Kun jauheliha on paistunut lisää ruokakerma ja broilerin fileesuikaleet ja kebab lastut.

Sekoittele välillä ja anna paistua 10-15 minuuttia välillä maistaen niin kun maku on kohillaan niin valmista on :D

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1450 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 125g277kcal21.9g0g21.3g0g
Broilerin fileesuikaleet (Portti), annos 250g78g86kcal13.3g0.8g3.1g0.5g
Kebablastut, Järvi-Suomen Portti 3x100g94g202kcal16.9g1.9g15g0.2g
Ruokakerma kevyt (Flora), annos 250g156g133kcal1.6g7g10.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana906g1394kcal107.4g19.4g100.6g1.4g
Valittu annoskoko453g697kcal53.7g9.7g50.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna227g349kcal26.9g4.9g25.2g0.4g
Arvot/100g100g154kcal11.8g2.1g11.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=262206