Mandariinikakku

Kuori mandariinit ja kalttaa niistä valkea-aines pois.

Pilko pieniksi kuoret ja purista mehu mandariineista.

Vaahdota munat ja sokeri.

Llisää siihen öljy varovasti sekoittaen.

Lisää kuivat aineet jossa on mandariininkuoren palat mukana sekoitettuna jauhoihin.

Kaada mandariinimehu taikinaan - tarkaista taikinan löysyys.

Jos liian vetelää lisää vähän jauhoja.

Saa olla valuvaa mielellään - tulee pehmeämpi.

Voitele 3 vuokaa ja kaada taikina niihin.

Paista n. tunti 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mandariini (kuorineen)69g23kcal0.3g4.6g0.2g1g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)200g278kcal22.2g0.8g20.8g0g
Sokeri 74g302kcal0g74.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.1g13kcal0g3.1g0g0g
Leivinjauhe 3.1g5.5kcal0.2g1.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 81g279kcal8.3g56.9g1g2.8g
Rypsiöljy 23g199kcal0g0g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana906g2197kcal62g281.8g89g7.6g
Valittu annoskoko453g1099kcal31g140.9g44.5g3.8g
Annoskoko puolitettuna227g549kcal15.5g70.5g22.3g1.9g
Arvot/100g100g243kcal6.8g31.1g9.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=445566