Kaalilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli.

Mausta suolalla, mauste-, musta- ja valkopippurilla.

Keitä pilkottu kaali kypsäksi suolavedessä.

Liota lihaliemijauhe kuumaan veteen, lisää kerma ja munat.

Sekoita kaikki keskenään ja kypsennä 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 518 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali186g39kcal2.2g6.3g0.4g3.9g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 142g324kcal27g0g24.2g0g
Vesi33g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 2.4g5.1kcal0.7g0.2g0.2g0g
Sipulikuutio eldorado (pakaste), 200g22g2.6kcal0.3g0.3g0g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g44g149kcal0.9g1.3g15.8g0g
Kananmuna kuoreton 24g34kcal3g0.1g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana907g1108kcal68.2g16.4g86.2g7.8g
Valittu annoskoko453g554kcal34.1g8.2g43.1g3.9g
Annoskoko puolitettuna227g277kcal17.1g4.1g21.6g2g
Arvot/100g100g122kcal7.5g1.8g9.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221513