Vähärasvaisempi Karppivuoka

Lähde: karppaus.

Info (Tosi maukas karppivuoka) - muunneltu

Paista jauhelihat.

Suikaloi kaikki vihannekset ja kuullota niitä hetki.

Voitele vuoka öljyllä/voilla ja lado jauheliha ja kasvikset vuokaan.

Nakkaa sekaan myös r. kerma ja päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa kunnes juusto on ruskistunut.

(paiston aikana kannattaa katsoa ettei kuiva uunissa, jos siltä näyttää niin lorauttaa vielä tilkan r. kermaa)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 363 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 53g16kcal0.5g2.4g0.2g1g
Paprika keltainen 63g19kcal0.6g3.2g0.1g1.3g
Kesäkurpitsa zucchini 72g13kcal0.4g1.8g0.3g0.5g
Herkkusieni 31g5kcal0.7g0.1g0.1g0.5g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g125g213kcal23.8g0g12.5g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g31g81kcal9.4g0.6g4.7g0g
Kanaliemi laimennettu 78g7.8kcal0.2g0.3g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana908g709kcal71.2g16.8g37g6.6g
Valittu annoskoko454g355kcal35.6g8.4g18.5g3.3g
Annoskoko puolitettuna227g177kcal17.8g4.2g9.3g1.7g
Arvot/100g100g78kcal7.8g1.9g4.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=209837