Feta-pinaatti-pastavuoka

Noin 350 g pennepastaa

5 dl valmista tomaattikastiketta
muutama tuore tomaatti
muutama herkkusieni

Feta-pinaattikastike
½ dl vettä
150 g pakastepinaattia
100 g tuorejuustoa
200 g fetajuustoa
2-3 rkl vihreää pestokastiketta
ripaus suolaa
rouhittua mustapippuria

Pinnalle:
noin 1 dl raastettua juustoa

Keitä pasta.

Valmista pastan kypsyessä kastike.

Paista kanat, lisää jäiset pinaatit ja paista kunnes pinaatti sulaa.

Lisää joukkoon feta ja tuorejuusto.

Lämmitä ja mausta pestolla, suolalla ja pippurilla.

Lado vuokaan vuorotellen pastaa, tomaatti- ja pinaattikastikkeita.

Jätä feta-pinaattikastike päällimmäiseksi.

Ripottele pinnalle juusto.

Kypsennä 225 asteisessa uunissa 15-20 minuuttia, kunnes juusto sulaa ja saa hieman väriä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 363 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pennepasta (Eldorado), annos 90g88g305kcal10.2g63.4g1.2g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g125g44kcal1.3g8.1g0.6g0g
Herkkusieni 25g4kcal0.5g0.1g0.1g0.4g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g38g5.2kcal0.7g0.1g0.2g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 25g43kcal1.9g0.6g3.7g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 25g57kcal3.5g0.4g4.5g0g
Pesto (Pirkka)3.8g22kcal0.2g0.1g2.3g0.2g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa50g150kcal11.5g0g11.5g0g
Broilerifileesuikale (Atria)75g83kcal17.3g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana908g1426kcal94.2g145.6g51.4g1.2g
Valittu annoskoko454g713kcal47.1g72.8g25.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna227g356kcal23.6g36.4g12.9g0.3g
Arvot/100g100g157kcal10.4g16g5.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=284527