Raparperipiirakka

Pilko raparperit kattilaan.

Lisää 1 dl vettä ja 1-2 dl sokeria.

Anna porista noin vartin verran.

Kaada täyte piirakkavuokaan ja paista 200 asteessa noin 30-40min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi, tuore150g47kcal1g8.2g0.1g2.1g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Sokeri64g259kcal0g63.7g0g0g
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g190g722kcal13.5g95.6g30.8g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana908g2055kcal29g335g61.8g11g
Valittu annoskoko454g1027kcal14.5g167.5g30.9g5.5g
Annoskoko puolitettuna227g514kcal7.3g83.8g15.5g2.8g
Arvot/100g100g226kcal3.2g36.9g6.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296847