Kaalilaatikko KP

Keitä hiljalleen kaalit/porkkanat n.1/2h.

Paista jauheliha/sipuli, mausta.

Tee munamaito.

Sekoita ainekset, laita pieniä nokareita rasvaa pinnalle ja paista vuoassa 200 astetta n.1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 504 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1144g241kcal13.7g38.9g2.3g24g
Porkkana 222g73kcal1.4g12.4g0.4g5.7g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g901g45kcal1.4g1.7g3.6g0.4g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g135g473kcal8.1g102.7g2.3g2.7g
Siirappi 54g163kcal0.1g40g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 720g1639kcal136.9g0g122.5g0g
Sipuli (kuorittu)236g64kcal3.1g11.3g0.5g4g
Rasvaton hyla maito (Valio), annos 200g901g297kcal29.7g44.1g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl18g45kcal2.2g0.3g4g0g
Kananmuna kuoreton 198g283kcal24.8g0.6g20.3g0g
Sokeri 7.2g29kcal0g7.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9072g6703kcal442.8g518.4g311.8g73.6g
Valittu annoskoko4536g3352kcal221.4g259.2g155.9g36.8g
Annoskoko puolitettuna2268g1676kcal110.7g129.6g78g18.4g
Arvot/100g100g74kcal4.9g5.7g3.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309727