Kukkakaalikalakeitto

Keitä kukkakaalit ja kala n. 20 min ja sekoita juusto joukkoon.

Suolaa ja pippuria mausteeksi, sitten tehosekoittajalla sileäksi keitoksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Omit
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1351g325kcal24.4g29.7g4.1g31.1g
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g675g675kcal128.3g0g14.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 2251g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g259g725kcal49.2g0.1g57g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9072g3450kcal403.8g59.6g152g62.2g
Valittu annoskoko4536g1725kcal201.9g29.8g76g31.1g
Annoskoko puolitettuna2268g863kcal101g14.9g38g15.6g
Arvot/100g100g38kcal4.5g0.7g1.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122852