Kanakeitto broiskusta

Keittoveden kiehuessa lisää sekaan pakasteet kanaliemikuution kera ja paista broilerisuikaleet rypsiöljyssä.

Muutaman minuutin juuresten ja maissin kiehuttua lisää veteen nuudelit, broiskun pitäisi olla tässä vaiheessa muutamia minuutteja vaille valmis.

Kun nuudelit näyttävät turvonneen, lisää ruokakerma ja broisku.

Mausta mieleiseksesi (chili, curry, paprika...)! Reseptin nuudelit on valittu tuotehausta tumpelon logiikalla: nuudelit ilman keitinvettä ja öljyä >> jos joku tietää OIKEAN metodin nuudelipussin pelkän nuudeliosuuden kalorimäärälle ja P/H/R-osuudelle, kertokaa ihmeessä! Kamalasti on vaihtoehtoja valmiille keitolle ja pelkälle kuiva-ainekselle, eikä nuudelipussissa ole kuin valmiin keiton ravintosisältö :(

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Knorr kanaliemikuutio 0,4% rasvaa valmiissa liemessä (Knorr), annos 10g23g59kcal2.7g2.5g4.3g0.1g
Ruokakerma kevyt 4% (Rainbow), annos 200g450g270kcal4.1g23.4g18g1.4g
Vesi, vesijohtovesi 2252g0kcal0g0g0g0g
Apetit maissi, 200 g/pss450g559kcal13.5g115.3g3.6g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g405g114kcal4.5g19.5g1.6g12.2g
Kananpojan fileesuikale, hunajamarinoitu (Kariniemen), annos 450g676g811kcal121.6g11.5g30.4g0g
Nuudelit (Mama), annos 90g248g173kcal5g22.3g7.4g0g
Rypsiöljy 32g279kcal0g0g31.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9072g4528kcal302.8g389g193.6g27.4g
Valittu annoskoko4536g2264kcal151.4g194.5g96.8g13.7g
Annoskoko puolitettuna2268g1132kcal75.7g97.3g48.4g6.9g
Arvot/100g100g50kcal3.3g4.3g2.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249674