Karppaajan sitruunainen juustokakku(MN11/11)

Sekoita mantelijauhe ja sulatettu voi tasaiseksi.

Paista irtopohjavuoassa, 225C noin 10 min. \\r\\nLiivatteet likoon noin 5min kylmään veteen.

Kerma vaahdoksi ja juusto sekaan.

Purista liivatteista vesi pois ja sulata kuumennettuun sitruunamehuun.

Yhdistä kerma-juustoseokseen.

Mausta halutessasi makeutusaineella.\\r\\n Levitä jäähtyneen kakun päälle.

Anna hyytyä viileässä väh. 2,5h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Belle70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g1446g8674kcal347g95.4g780.7g0g
Voi 361g2622kcal4.3g1.4g293.8g0g
Liivatelehti, gelatiini1084g3784kcal928.2g0g1.1g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g723g2458kcal21.7g21.7g253g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g723g1843kcal42.6g23.1g172.8g0g
Sitruunamehu, laimentamaton163g34kcal0.5g2.6g0g0.2g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 36g147kcal1.1g35.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9072g39125kcal2690.8g358.6g3002.8g0.4g
Valittu annoskoko4536g19563kcal1345.4g179.3g1501.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna2268g9781kcal672.7g89.7g750.7g0.1g
Arvot/100g100g431kcal29.7g4g33.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=259678