Täytekakku by Kiia

Pohja: Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää kuivat aineet.

Paista uunissa 200 astetta 30 min. Halkaise 3: osaan.

Kostuta ananasmehulla.

Laita ensimmäiseen kerrokseen murskattuja banaaneja ja kermavaahto.

Toiseen välikköön pilkottua ananasta ja kermavaahto.

Kuorruta komeus vielä suklaakermavaahdolla, mansikoilla ja suklaarouheella.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 528g754kcal66g1.6g54.2g0g
Sokeri 408g1657kcal0g407.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 273g938kcal27.8g191.3g3.3g9.6g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 24g89kcal4.4g2.6g5.2g7.3g
Leivinjauhe 12g21kcal0.6g4.5g0g0.1g
Valio kevytvispi 20% (100 g)360g721kcal9.4g14g72g0g
Vaahtoutuva suklaakerma (Valio), annos 250g600g2101kcal12.6g48g210.1g0g
Mansikka 528g246kcal2.6g44.4g1.1g10g
Banaani, kuorittu 721g627kcal7.6g131.8g2.9g13g
Ananaspaloja ananasmehussa, Rainbow, prk mehuineen1081g648kcal3.2g151.3g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9072g15603kcal268.4g1994.8g699.8g80g
Valittu annoskoko4536g7801kcal134.2g997.4g349.9g40g
Annoskoko puolitettuna2268g3901kcal67.1g498.7g175g20g
Arvot/100g100g172kcal3g22g7.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=292705