Lihapiirakka / Keitinpiirakka

Tee taikina ja valmista täyte.

Ohra siis keitetään lihaliemessä.

Kohota, täytä ja paista rasvassa.

Repsussa on arvioitu piirakoihin imeytyvä rasva, keittämiseen tarvitaan noin 1,5l.

Tänne ei voi laittaa lainkaan kypsennyshävikkiä?

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Viinisieppo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi998g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 100g74kcal13.1g1.1g0.4g6.9g
Suola, annos 3g25g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta2196g7904kcal285.4g1537g46.1g76.8g
Sokeri 40g162kcal0g39.9g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 200g1059kcal0.6g1g119.8g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha449g746kcal85.3g0g44.9g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Ohrasuurimo 80g257kcal6.6g50.4g1.6g6.1g
Lihaliemi laimennettu 200g38kcal0g6g1.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl150g1347kcal0g0g149.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9072g23230kcal784.6g3280.4g727.8g183g
Valittu annoskoko4536g11615kcal392.3g1640.2g363.9g91.5g
Annoskoko puolitettuna2268g5807kcal196.2g820.1g182g45.8g
Arvot/100g100g256kcal8.6g36.2g8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338334