Savulohikastike

100g purjoa
50 g rucolaa
150 g viipaloitua savulohta
1 tl rouhittua mustapippuria
1 rkl ruokaöljyä
1 prk Flora ruokakermaa 4 %

Huuhdo ja viipaloi purjo
Kuullota pannulla hetki öljyssä
Lisää kerma, mausta ja kiehauta
Revi tai leikkaa rucola saksilla pieneksi, samoin lohiviipaleet ja sekoita joukkoon
Anna vielä kuumetua ja tarjoa pinaatti tagliatellen kanssa !

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 800g183kcal14.5g19.2g1.6g16.8g
Rucola tuore (Italia), annos 15g400g88kcal11.6g7.2g1.2g0g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g1200g2316kcal228g1.2g156g0g
Mustapippuri 16g45kcal1.7g6.1g0.5g4.2g
Kylmäpuristettu luomu rypsiöljy (Rainbow), annos 5g120g1080kcal0g0g120g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)2000g1200kcal20g90g80g12g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9072g9824kcal551.6g247.4g718.6g66g
Valittu annoskoko4536g4912kcal275.8g123.7g359.3g33g
Annoskoko puolitettuna2268g2456kcal137.9g61.9g179.7g16.5g
Arvot/100g100g108kcal6.1g2.7g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=340967