Poropata

Ruskista jauheliha ja mausta.

Laita kerroksittain pataan kasvissuikaleiden kanssa.

Huuhtele paistinpannu vedellä ja kaada loput mausteet veden seassa pataan.

Hauduta uunissa 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 1316g1676kcal283.6g0g59.2g0g
Sipuli kuivattu 50g137kcal5.3g17.7g0.8g17.6g
Fenkoli, annos 100g14g4.3kcal0.2g1g0g0.4g
Korianteri, annos 10g14g2.8kcal0.3g0.6g0.1g0.4g
Chili, jauhettu (), annos 6g7g25kcal0.9g3.8g1.2g2.4g
Suola, annos 3g84g0kcal0g0g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g504g141kcal5.5g24.2g2g15.1g
Itämaiset wok vihannekset (Rainbow), annos 450g1260g504kcal26.5g85.7g5g0g
Vesi, vesijohtovesi 1120g0kcal0g0g0g0g
Pesto Rosso, Rainbow168g638kcal11.1g16.1g58.8g7.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9072g6256kcal666.8g298.2g254.2g86.6g
Valittu annoskoko4536g3128kcal333.4g149.1g127.1g43.3g
Annoskoko puolitettuna2268g1564kcal166.7g74.6g63.6g21.7g
Arvot/100g100g69kcal7.4g3.3g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=395521