Porojauhelihakeitto

Ruskista jauheliha.

Keitä vesi ja lisää pestyt porkkanasiivut.

Lisää ruskistunut porojauheliha ja kasvikset.

Lisää fondi ja merisuola.

Piti olla ohjeessa merisuolaa, mutta koneelta ei löytynyt.

Keitä kypsäksi ja nauti ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 378 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2570g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 283g92kcal1.8g15.7g0.6g7.2g
Poronliha, paistettu 771g1542kcal191.2g0.1g86.6g0g
Kasvissuikaleet pakaste (Apetit), annos 250g857g343kcal8.6g69.4g2.6g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g48g58kcal1.2g2.9g4.3g0.7g
Suola, annos 3g8.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9072g4069kcal405.6g176.2g188.2g15.8g
Valittu annoskoko4536g2035kcal202.8g88.1g94.1g7.9g
Annoskoko puolitettuna2268g1017kcal101.4g44.1g47.1g4g
Arvot/100g100g45kcal4.5g1.9g2.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=399305