Jauheliha-parsakaali-paprika-pekonimössykkä

Paistele pekonikuutiot + sipulit ja paprika.

Lisää parsat ja kuullottele niitä hetku.

LIsää jauheliha ja tomaatti kuutioituna...anna tiristä hetkusen aikaa-kypsäksi ja sitten maustele oman maun mukaan.

(itse käytin mustapippuria, aromisuolaa, savupapri
kaa ja lihaliemijauhetta ripsauksen.)'

Lisää ruokakerma.

Toimi muuten hyvin kun päälle valmiina ripsautti emmentalraastetta...

:P

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sika jauheliha 20% (lidl) (Reilu), annos 100g1633g4081kcal277.5g0g326.5g0g
Savupekonikuutio pouttu 2013 (Pouttu), annos 200g466g1516kcal65.3g2.3g139.9g0g
Paprika punainen 280g82kcal2.6g12.6g1.1g5.3g
Espanjalainen parsakaali (Pirkka), annos 100g700g245kcal32.2g14g0.7g17.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g82g22kcal1.1g3.9g0.2g1.4g
Valkosipuli 35g38kcal2.8g5.7g0.2g0.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g175g36kcal1g6.6g0.5g2.4g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g583g350kcal5.8g26.2g23.3g3.5g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)583g496kcal5.8g20.4g40.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9072g13729kcal788.2g183.4g1066.4g61.6g
Valittu annoskoko4536g6865kcal394.1g91.7g533.2g30.8g
Annoskoko puolitettuna2268g3432kcal197.1g45.9g266.6g15.4g
Arvot/100g100g151kcal8.7g2g11.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422393