Gumbo/jambalaya

1. Pilko ja paista sipuli, punajuuri ja paprika.

Paista pannussa öljyssä suht kypsiksi.

2. Suikaloi broileri tarvittaessa ja laita myös pannuun.

Paista kypsäksi.

Lisää mukaan chorizot ja paista vielä hetki.

3. Pilko parsakaali pienemmäksi, laita kattilaan.

4. Laita kattilaan broileiri-chorizo-kasvissekoitus ja lisää riisi, sekoita.

5. Lisää mukaan veteen sekoitettu kanaliemikuutio ja katkaravut (nämä voi laittaa vasta loppuvaiheessakin)
6. Lisää mausteita esim.

chiliä, cajun-mausteseosta, pippuria...

7. Anna kiehua pienellä lämmöllä kunnes riisi on kypsää n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Juswuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chorizo snacky (Wigren), annos 30g198g676kcal41.5g0g55.4g0g
Sipuli 304g92kcal3.8g14.6g0.6g5.2g
Maalaiskananpojan rintafilee (Naapurin), annos 600g1078g1186kcal248g0g16.2g0g
Punajuuri 390g150kcal3.9g26.9g0.8g9.7g
Paprika punainen 108g32kcal1g4.9g0.4g2g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g18g162kcal0g0g18g0g
Parsakaali brokkoli 444g156kcal20.5g8.7g1.3g11.1g
Katkarapu 539g369kcal77.9g0g5.9g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g20g55kcal4g1g4g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 1078g0kcal0g0g0g0g
Basmatiriisi Pirkka359g1258kcal27.3g283.9g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9072g8270kcal855.8g680g211g56.4g
Valittu annoskoko4536g4135kcal427.9g340g105.5g28.2g
Annoskoko puolitettuna2268g2068kcal214g170g52.8g14.1g
Arvot/100g100g91kcal9.4g7.5g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=446790