Metukka-Makaronisalaatti

1. Pilko missä tahansa järjestyksessä juusto, metvursti, omena ja suolakurkku pieniksi kuutioiksi, lisää myös tonnikala salaattipohjaan.

2. Keitä makaroni suolan kanssa, puoli kiloa kuivaa makaronia vastaa noin 1300g valmista tavaraa.

3. Lisää ensin makaroni salaattipohjaan ja sitten kermaviili.

4. Sekoita tasaiseksi.

5. Pistä tunniksi pariksi kylmään asettumaan.

Tästä hyvänmakuinen ja helppo salaatti vaikkapa illanistujaisiin (itse en ahneuksissani jaa-a tätä muille), luovuutta saa ja pitääkin käyttää, joten muuntele raaka-aineita mielesi mukaan, myös kevyemmäksi voi tämän tehdä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Anzmo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Venäläinen meetvursti (Kotivara)599g2595kcal129.4g23.4g221.7g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 1798g1736kcal54.1g352.2g5.8g17.8g
Omena, keskikokoinen 200g240g82kcal0.5g17g0.7g4.3g
Kermajuusto 17% (Pirkka), annos 40g479g1318kcal139g0.5g81.5g0g
Suolakurkku (Rainbow)240g72kcal1.9g14.1g0.2g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 959g1268kcal25.2g30.7g115g0g
Tonnikala öljyssä 222g421kcal60.1g0g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9072g14983kcal820.4g875.8g889.8g44.2g
Valittu annoskoko4536g7491kcal410.2g437.9g444.9g22.1g
Annoskoko puolitettuna2268g3746kcal205.1g219g222.5g11.1g
Arvot/100g100g165kcal9g9.7g9.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=460625