Kirkas lihakeitto

Jauheliha ruskistetaan öljyssä, lisätään litraan vattä.

Perunat, liemipussi ja haluamansa mausteet kattilaan myös, keitetään kypsäksi ja nautitaan ruisleivän ja juustosiivun kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirkas Juureskeitto Knorr, kuivana/37g pussi9g20kcal0.8g3.5g0.3g2.5g
Vesi, vesijohtovesi 251g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 125g95kcal2.4g19.4g0.3g1.3g
Hirvenjauheliha oma saalis63g70kcal13.8g0g1.9g0g
Rypsiöljy 6.3g55kcal0g0g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana908g481kcal34g45.8g17.6g7.6g
Valittu annoskoko454g241kcal17g22.9g8.8g3.8g
Annoskoko puolitettuna227g120kcal8.5g11.5g4.4g1.9g
Arvot/100g100g53kcal3.7g5g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221467