Papusalaatti

Liota ja keitä pavut, huomioi eri papujen erilaiset keittoajat.

ks. esim.

Siirry sivulle! Voit myös vaihtaa kuivapavut 2-3 tölkkiin (n. 500g) säilykepapuja.

Pilko punasipuli, marinoi etikka-sokeriseokessa.

Yhdistä kastikkeen aineksen (öljy, 1-2 limen mehu, raastettu valkosipuli & inkivääri) ja mausta suolalla, pippurilla ja halutessasi yrteillä.

Pilko paprikat (1-2) kulhoon, lisää herneet, maissit, pavut, punasipulit ja kastike.

Sekoita ja laita jääkaappiin maustumaan ainakin tunniksi.

210g kuivattuja papuja painoi n. 520g keitettynä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 519 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pintopapu, kuivattu (Risenta), annos 100g20g65kcal4.7g10.8g0.3g0g
Mung-papu, gogreen20g71kcal4.9g12.8g0.2g3.3g
Mustasilmäpapu,keittämätön (Risenta), annos 100g20g65kcal4.7g10.6g0.3g0g
Maissi, pakaste (Pirkka), annos 50g58g72kcal1.8g15.2g0.5g0g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g58g31kcal3.3g3.1g0.6g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g66g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Paprika, punainen88g23kcal0.8g4g0.4g1.8g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g5.8g1.2kcal0g0.4g0g0g
Ruokosokeri2.9g12kcal0g2.9g0g0g
Oliiviöljy 8.8g77kcal0g0g8.8g0g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g13g3.3kcal0.1g1.1g0g0.1g
Valkosipuli 2.3g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu2.3g1.9kcal0g0.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 88g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana908g886kcal42.8g129.8g22.4g12.6g
Valittu annoskoko454g443kcal21.4g64.9g11.2g6.3g
Annoskoko puolitettuna227g221kcal10.7g32.5g5.6g3.2g
Arvot/100g100g98kcal4.7g14.3g2.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422060