Rosollikeitto

Keitä rosolliaineet lihaliemessä kypsiksi.

Soseuta sauvalla, lisää ranskankerma ja tarkista maku.

Tää ohje oli viime joulun jälkeen jossain lehdessä.

Ei kannata tehdä etikkapunajuuri-rosollista, tulee tosi ihmeellisen makuinen seos.

Itse keitetyistä tulee tosi hyvää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rosolli, ei kastiketta ,ei silliä 188g72kcal1.6g14.7g0.3g3.4g
Vesi188g0kcal0g0g0g0g
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g75g93kcal2.4g3.1g7.9g0g
Lihaliemikuutio Maggi4.1g12kcal0.4g0.3g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana909g354kcal8.8g36.2g18.2g6.8g
Valittu annoskoko455g177kcal4.4g18.1g9.1g3.4g
Annoskoko puolitettuna227g89kcal2.2g9.1g4.6g1.7g
Arvot/100g100g39kcal1g4g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152153