Purjo-perunasosekeitto

Kuullota pilkotut sipuli, valkosipuli, purjo, selleri ja perunat oliiviöljyssä.

Kaada päälle vesi.

Lisää kanafondi´, mustapippuria (ja suolaa).

Kiehauta kypsiksi.

Soseuta ja lisää joukkoon ruokakerma.

Anna kiehua hetken

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 150g114kcal2.8g23.2g0.3g1.5g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka19g2.1kcal0.2g0.2g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Purjosipuli 38g8.6kcal0.7g0.9g0.1g0.8g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl6.6g4.9kcal0.3g0.5g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 206g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%19g30kcal0.5g0.5g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana909g378kcal9.6g52.2g12.4g5.4g
Valittu annoskoko454g189kcal4.8g26.1g6.2g2.7g
Annoskoko puolitettuna227g95kcal2.4g13.1g3.1g1.4g
Arvot/100g100g42kcal1.1g5.7g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161615