Rasvattomaan piirakkapohjaan - jauhelihatäyte

Paista jauheliha, lisää sipuli, suola ja makusi mukaan muut mausteet.

Sekoita kermaviili ja munat keskenään.

Levitä jauheliha piirakkapohjalle, päälle kermaviili-munaseos.

Lisää päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha226g375kcal42.9g0g22.6g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 113g72kcal3.6g5.4g4g0g
Kananmuna 50g(kpl)57g71kcal6.2g0.2g5.1g0g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%28g79kcal8.2g0.7g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana909g1210kcal122.6g15.4g73.2g1g
Valittu annoskoko454g605kcal61.3g7.7g36.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna227g303kcal30.7g3.9g18.3g0.3g
Arvot/100g100g133kcal13.5g1.7g8.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=263722