Katkarapupasta

150 grammaa spagettia
200 grammaa tuorejuustoa
250 grammaa pakastettuja katkarapuja
0,5 tl sitruunapippuria
1 tl suolaa

Valmistusaika 15 min

Nosta tuorejuusto pöydälle lämpenemään.

Keitä spagetti paketin ohjeen mukaan, valuta kypsät spagetit lävikössä.

Sulata tuorejuusto samassa kattilassa jossa juuri keitit spagetit.

Kun tuorejuusto on sulanut lisää katkaravut ja sitruunapippuri sekä suola.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia Light tuorejuusto150g286kcal11.7g5.1g24g0g
Katkarapu, rainbow188g188kcal43.2g0g1.7g0g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Keitetty, tumma makaroni 100g113g118kcal3.9g22.8g1.1g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana909g1183kcal117.6g55.8g53.6g4.6g
Valittu annoskoko455g592kcal58.8g27.9g26.8g2.3g
Annoskoko puolitettuna227g296kcal29.4g14g13.4g1.2g
Arvot/100g100g130kcal12.9g6.1g5.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387265