Koskenlaskijan soppa

Keitä valmiita peruna ja keittojuureksia kalaliemikuutioilla noin puolisen tuntia.

Lisää sei ja keitä toiset puolisen tuntia.

Lisää pilkottu Koskenlaskija, älä anna kiehua.

Älyttömän hyvää...

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rainbow seiti(100g)75g60kcal14.3g0g0.2g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g47g132kcal8.9g0g10.3g0g
Peruna ja keittojuurekset, pakaste (Rainbow), annos 750g141g225kcal2.3g16.9g0.3g2.8g
Maggi kalaliemikuutio, 126 g3.8g10kcal0.4g0.9g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 188g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana909g854kcal51.8g35.6g22.6g5.6g
Valittu annoskoko455g427kcal25.9g17.8g11.3g2.8g
Annoskoko puolitettuna227g213kcal13g8.9g5.7g1.4g
Arvot/100g100g94kcal5.7g3.9g2.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=426455