Kanakeitto kermainen

Kuori ja pilko polkkanat perunat ja sipuli.

Kuullota ensiksi sipulia ruokalusikallisessa rasvaa.

Lisää halutessasi joukkoon curryä tai paprikaa tai muuta haluamaasi maustetta.

Lisää sitten loput aineet ja vesi.

keitä ainekset.

Lisää kasvisliemikuutio tai kasvisfonki ja keitä ainekset melkein kypsäksi.

Lisää joukkoon pilkotut rintafileet.

Viimeisetelee keitto Creme bonjourilla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2426 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafilee uunissa Kypsennetty, annos 100g66g93kcal19.7g0g1.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g49g14kcal0.3g2.9g0.1g1.2g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g45g27kcal0.7g5.9g0g0.4g
Vesi169g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit5.6g7.3kcal0.2g0.1g0.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.6g19kcal0.6g3.9g0.1g0.2g
Rasvaseos 80%, juokseva, keskiarvo 1.1g8kcal0g0g0.9g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g47g42kcal1.4g1.6g3.3g0.3g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g19g23kcal0.6g0.9g1.9g0g
Vihreä papu 38g12kcal0.7g1.5g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana909g496kcal48.6g34.6g16.8g6.4g
Valittu annoskoko455g248kcal24.3g17.3g8.4g3.2g
Annoskoko puolitettuna227g124kcal12.2g8.7g4.2g1.6g
Arvot/100g100g55kcal5.3g3.8g1.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=319939