Juustoinen parsakaalikeitto

Kuullota sipulisilppu kattilan pohjalla, lisää vesi, liemikuutio, parsakaalit ja sulatejuusto.

Mausta pippurilla ja haluamillasi yrteillä.

Anna kiehua kunnes kaalit ovat pehmenneet.

Ota kattila hellalta, lisää ruokakerma ja surauta sauvasekoittimella sileäksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2270 grammaa

Maureen

Mclari sanoi...

Superhyvä resepti! Itse vähän muuntelin ja laitoin ingmanin cheddarin makuista sulatejuustoa 200 g tähän annokseen ja säästin vähän kaloreita myös laittamalla kattilaan oivariini rypsiöljyn sijaan. :)

sunnuntai 24.05.2009 klo 20:34

Tiikeriraita sanoi...

Tää oli hyvä resepti, kiitos!

keskiviikko 11.11.2009 klo 10:18

AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 1200g421kcal55.4g23.4g3.6g30g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Vesi2400g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Kasvisliemikuutio 0,4% (Knorr)20g50kcal2.2g0.6g4.4g0.3g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g160g448kcal30.4g0g35.2g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g500g600kcal17g18g50g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9080g3521kcal216.2g107g227.4g68.8g
Valittu annoskoko4540g1760kcal108.1g53.5g113.7g34.4g
Annoskoko puolitettuna2270g880kcal54.1g26.8g56.9g17.2g
Arvot/100g100g39kcal2.4g1.2g2.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109746