Kirkas lihakeitto

Jauheliha ruskistetaan öljyssä, lisätään litraan vattä.

Perunat, liemipussi ja haluamansa mausteet kattilaan myös, keitetään kypsäksi ja nautitaan ruisleivän ja juustosiivun kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirkas Juureskeitto Knorr, kuivana/37g pussi93g195kcal7.9g35.2g2.8g25g
Vesi, vesijohtovesi 2506g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1253g954kcal23.6g194.2g2.5g12.5g
Hirvenjauheliha oma saalis626g702kcal137.8g0g18.8g0g
Rypsiöljy 63g554kcal0g0g62.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9080g4808kcal338.6g458.8g173.4g75g
Valittu annoskoko4540g2404kcal169.3g229.4g86.7g37.5g
Annoskoko puolitettuna2270g1202kcal84.7g114.7g43.4g18.8g
Arvot/100g100g53kcal3.7g5.1g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221467