Feta-pinaatti-lihamureke

600 g sika-nauta jauhelihaa
2 kananmunaa
1 sipuli
1/2 dl Fiber Husk
pippuria
100 g fetajuustoa
250 g tuoretta pinaattia

Riko kananmunat kulhoon ja turvota niitä Fiber Husk rouheen joukossa muutama minuutti.

Leikkaa sipuli pieneksi hakkeeksi ja lisää kulhoon.

Kuutioi feta ja lisää myös se. Mausta pippurilla ja sekoita jauheliha huolellisesti mukaan.

Kuullota pinaatinlehdet ja levitä jauhelihamassa leivinpaperille parin sentin paksuiseksi levyksi.

Lusikoi pinaatti lihan päälle ja taita mureke pötköksi.

Paista 200-asteisessa uunissa reilu puoli tuntia.

Reseptin lähde: www. heimekarpataan.

fi

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 2400g5315kcal420g0g408g0g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale60g36kcal6g3g0.2g43.8g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 400g1196kcal72g4.8g100g0g
Pinaatti 1000g134kcal16.2g4g3g13g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9080g14746kcal1144.6g49.2g1113.6g121.8g
Valittu annoskoko4540g7373kcal572.3g24.6g556.8g60.9g
Annoskoko puolitettuna2270g3687kcal286.2g12.3g278.4g30.5g
Arvot/100g100g162kcal12.6g0.5g12.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280894