Porkkana-kesäkurpitsa paistos

Pese kasvikset ja leikkaa kasvikset kuorimaveitsellä pitkiksi lastuiksi.

Laita pannuun öljy ja paista jauheliha.

Lisää mausteet, siirappi ja vesi.

Laita paistos uunivuokaan, hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1904g533kcal11.4g113.3g3.8g47.6g
Kesäkurpitsa1336g227kcal5.3g33.4g8g9.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha902g1497kcal171.4g0g90.2g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g20g180kcal0g0g20g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 17g50kcal0g12.4g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g17g0.5kcal0g0.2g0.2g0g
Vesi334g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9080g4978kcal376.2g318.6g244.4g114g
Valittu annoskoko4540g2489kcal188.1g159.3g122.2g57g
Annoskoko puolitettuna2270g1245kcal94.1g79.7g61.1g28.5g
Arvot/100g100g55kcal4.1g3.5g2.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=462515