Tomaattikastike (canneloni)

Kuulosta sipuli, lisää pienjeksi kuutioitu porkkana, selleri ja valkosipuli, kuullota vielä hetki, kunnes vihannekset ovat pehmentyneet hieman.

Lisää tomaattipyre, säilötyt tomaatit, sokeri ja etikka.

Anna hautua kannen alla hiljalleen mieleuiten vähintään tunti.

Soseuta sauvasekoittimella.

Mausta pippurilla maun mukaan.

Käy myös pohjaksi bolognede-kastikkeeseen, vähennä tällöin sokerin määrää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g519g145kcal3.1g30.9g1g13g
Lehtiselleri 200g25kcal2.2g2.2g0.4g2g
Kuorittu tomaatti säilyke Rainbow3194g639kcal31.9g111.8g12.8g0g
Tomaattipyre (Eldorado), annos 70g280g280kcal11.2g55.9g1.1g0g
Sokeri 16g65kcal0g16g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g28g32kcal0.2g6.4g0g0g
Valkosipuli 32g35kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Sipuli 220g66kcal2.7g10.5g0.4g3.7g
Oliiviöljy 56g494kcal0g0g55.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9088g3562kcal107.6g477.8g143.6g38.8g
Valittu annoskoko4544g1781kcal53.8g238.9g71.8g19.4g
Annoskoko puolitettuna2272g890kcal26.9g119.5g35.9g9.7g
Arvot/100g100g39kcal1.2g5.3g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116063