Nadan Karppisämpylä

Muna ja jugurtti sekaisin hyvin.

Kuivat aineet yhteen ja muniin sitten sotketaan.

Juusto viimeiseksi.

Nyt laitettaan uuni päälle ja annetaan taikinan olla ja sitten pyöritellään mukavan kokoisia pallosia ja uuniin 225 ja noin 15 minuuttia, kunnes väri on kivan ruskehtava.

Resepti alunperin ollut Karppaus.

Infossa

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g320g1918kcal67.1g21.1g172.6g0g
Soijajauhot, Soyolk240g959kcal93.5g38.4g47.9g28.8g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g1172g1676kcal146.5g3.5g120.7g0g
Leivinjauhe 107g187kcal5.5g40.3g0g0.5g
Seesaminsiemen, kuorineen 96g647kcal25.8g6.6g55.6g11.8g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g852g1100kcal35.8g43.5g85.2g0g
Fiber husk (1rkl=10g)64g6.4kcal1g0g0.4g54.3g
Vehnälese 96g219kcal12.8g14.8g4.3g36g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa1598g4794kcal367.6g0g367.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9088g23011kcal1511.2g336.4g1708.6g262.8g
Valittu annoskoko4544g11505kcal755.6g168.2g854.3g131.4g
Annoskoko puolitettuna2272g5753kcal377.8g84.1g427.2g65.7g
Arvot/100g100g253kcal16.6g3.7g18.8g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=223035