Aleksanterinleivokset (vegaani)

Sekoita keiju + sokeri sähkövatkaimella viitisen minuuttia.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää margariini-sokeriseokseen vuorotellen jauhoseosta ja maitoa.

Tee taikinasta kaksi n. 15 x 30 cm:n kokoista palaa leivinpaperille.

Paista 225 asteessa n. 10-12 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Levitä hillo toisen levyn päälle ja nosta toinen levy katoksi.

Tee kuorrute ja levitä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

B2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)798g5026kcal0g0g558.4g0g
Sokeri 543g2202kcal0g541.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g26g102kcal0g25.3g0g0g
Leivinjauhe 19g34kcal1g7.2g0g0.1g
Maissitärkkelys 179g636kcal0.6g153.7g1.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1452g4982kcal147.9g1016.3g17.4g50.8g
Soijamaito (alpro soja)319g156kcal11.8g11.8g7g0g
Mansikkahillo 367g831kcal2.1g197.9g0.4g3.3g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)128g804kcal0g0g89.3g0g
Ekströms mansikkainen sekamehu140g49kcal0.7g11.9g0.7g0g
Tomusokeri 1dl=60g574g2298kcal0g574.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9088g34239kcal328.2g5080.8g1348.6g108.4g
Valittu annoskoko4544g17119kcal164.1g2540.4g674.3g54.2g
Annoskoko puolitettuna2272g8560kcal82.1g1270.2g337.2g27.1g
Arvot/100g100g377kcal3.6g55.9g14.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237423