Paprikainen tomaattikeitto

Leikkaa paprika kuutioiksi, kuumenna öljy, kuullota paprikakuutiot.

Lisää tomaattimurska ja vesi.

Lisää liemikuutio, mausta oman maun mukaan.

Keitä kunnes paprikat ovat kypsiä, ehkä n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Pieta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 623g182kcal5.9g28g2.5g11.8g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g890g312kcal8.9g57.9g4.5g0g
Tomaattimurskaa valkosipulilla maustettua (Rainbow), annos 370g659g264kcal7.2g47.4g3.3g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)329g115kcal3.3g22.7g1.6g4.6g
Vesi2003g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemivalmiste (Pirkka), annos 11g18g46kcal1.8g1.8g3.6g0.3g
Rypsiöljy 22g197kcal0g0g22.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9088g2232kcal54.2g315.6g75.6g33.4g
Valittu annoskoko4544g1116kcal27.1g157.8g37.8g16.7g
Annoskoko puolitettuna2272g558kcal13.6g78.9g18.9g8.4g
Arvot/100g100g25kcal0.6g3.5g0.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245921