Lakkapannacotta

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä n. 5 min.

Soseuta marjat.

Painele sose tarkkaan siivilän läpi, näin saat tasaisen sileän soseen.

Poista siemenet.

Kuumenna kerma ja sokeri kattilassa.

Anna kiehua välillä sekoitellen 5 - 10 min. Lisää marjasose ja liotetut liivatelehdet.

Kuumenna sekoittaen kiehuvaksi, älä keitä.

Nosta kattila levyltä.

Anna jäähtyä hetki.

Lisää rahka, sekoita tasaiseksi.

Kaada seos pieniin annoslaseihin.

Peitä kelmulla.

Anna hyytyä 3 - 4 tuntia kylmässä

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Mahanhi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl2132g7249kcal42.6g64g746.2g0g
Sokeri 227g920kcal0g226.3g0g0g
Valio maustettu rahka, vanilja1066g1706kcal77.8g170.6g74.6g0g
Lakka1066g448kcal14.9g83.2g5.3g39.4g
Liivate 53g186kcal45.6g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9088g21016kcal361.8g1088.2g1652.4g78.8g
Valittu annoskoko4544g10508kcal180.9g544.1g826.2g39.4g
Annoskoko puolitettuna2272g5254kcal90.5g272.1g413.1g19.7g
Arvot/100g100g231kcal4g12g18.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309843