Pannukakku

Sekoita maito, suola ja vehnäjauhot tasaiseksi massaksi.

Lisää joukkoon rypsiöljy.

Anna taikinan turvota 1-3 tuntia.

Vaahdota kevyesti munat ja sokeri, sekoita taikinaan ja kaada taikina uunivuokaan.

Paista 225, kunnes pannukakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2660g878kcal87.8g130.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1064g3651kcal108.4g744.9g12.8g37.2g
Rypsiöljy 229g2023kcal0g0g228.8g0g
Kananmuna kuoreton 452g645kcal56.5g1.4g46.4g0g
Sokeri 133g540kcal0g132.9g0g0g
Suola, annos 3g5.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9088g15475kcal505.4g2019.2g576g74.4g
Valittu annoskoko4544g7738kcal252.7g1009.6g288g37.2g
Annoskoko puolitettuna2272g3869kcal126.4g504.8g144g18.6g
Arvot/100g100g170kcal5.6g22.2g6.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=376071