Etikkamarinoitu keräkaalisalaatti

Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi terävällä veitsellä tai juustohöylällä.

Kuori ja raasta porkkanat karkeaksi raasteeksi.

Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet.

Sekoita kaikki kasvikset keskenään ja kaada öljy niiden joukkoon.

Kiehauta kaikki liemen aineet ja kaada kuuma liemi kasvisten päälle.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua ja säilytä viileässä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Salkolahti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 2400g666kcal28.6g97.4g4.8g50.4g
Sokeri 204g828kcal0g203.8g0g0g
Suola, annos 3g8g0kcal0g0g0g0g
Etikka laimennettu (Eldorado), annos 5g320g99kcal0g32g0g0g
Valkosipuli 13g14kcal1g2.1g0.1g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 1600g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9088g3215kcal59.2g670.6g9.8g101.4g
Valittu annoskoko4544g1607kcal29.6g335.3g4.9g50.7g
Annoskoko puolitettuna2272g804kcal14.8g167.7g2.5g25.4g
Arvot/100g100g35kcal0.7g7.4g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428227