Ranskalainen tomaattikeitto

Leikkaa sipulit kuutioiksi.

Laita kattilaan öljy ja kuullota sipulikuutiot ja murskatut valkosipulinkynnet siinä.

Lisää vesi, paseerattu tomaatti ja mauseet.

Sekoita.

Leikkaa leivät kuutioiksi ja lisää ne keittoon.

Sekoita.

Anna kiehua hiljalleen n. 15 min.
Lisää tuorejuusto.

Sekoita.

Anna keiton vielä kuumentua n. 3 min.
Tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 379 grammaa

Zola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g24g25kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl39g351kcal0g0g39g0g
Vesi2101g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)1501g450kcal15g90g3g15g
Sokeri 12g49kcal0g12g0g0g
Tuorejuusto, rasvaa 13 % 300g501kcal22.5g12g39g7.8g
Paahtoleipä, täysjyvä, Lidl, annos 35g420g899kcal43.3g158.8g10.1g31.1g
Timjami 1.5g4.2kcal0.1g0.4g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9096g4640kcal169.6g568.6g183.2g115.2g
Valittu annoskoko4548g2320kcal84.8g284.3g91.6g57.6g
Annoskoko puolitettuna2274g1160kcal42.4g142.2g45.8g28.8g
Arvot/100g100g51kcal1.9g6.3g2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=140568