Papuchili (zone)

Paista jauheliha öljytilkassa.

Mausta suolalla, pippurilla, juustokuminalla, chilijauheella, maustepippurilla ja korianterilla.

Siirrä sivuun ja paista lopussa öljyssä sipuli ja paprika sekä valkosipuli.

Yhdistä kaikki loput aineet ja kuumenna.

Minä tein slow cookerissa, jossa kypsennys vielä 7 tuntia low-asetuksella.

Voi myös haudutella padassa, luulisin että tunti-pari olisi silloin sopiva aika miedolla lämmöllä kannen alla, välillä sekoitellen.

Jos haluat, lisäkkeeksi käy riisi, itse nautin salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 379 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)288g78kcal3.7g13.8g0.6g4.9g
Kidneypapu, suolaliemessä300g330kcal23.4g54.1g1.5g24g
Mustapapu (Gogreen), annos 380g481g461kcal38.4g67.3g3.8g38.4g
Paistijauheliha nauta 5%1201g1550kcal249.9g0g60.1g0g
Rypsiöljy 67g595kcal0g0g67.3g0g
Valkosipuli 36g39kcal2.8g5.9g0.2g0.8g
Paprika punainen 481g141kcal4.5g21.6g1.9g9.1g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g12g2.4kcal0g0.8g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g889g311kcal8.9g60.4g4.4g12.4g
Vesi, vesijohtovesi 481g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g168g125kcal7.6g21.7g0.3g0g
Persilja 144g39kcal2g1.6g0.3g11.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9096g7342kcal682.4g494.4g280.8g202.2g
Valittu annoskoko4548g3671kcal341.2g247.2g140.4g101.1g
Annoskoko puolitettuna2274g1836kcal170.6g123.6g70.2g50.6g
Arvot/100g100g81kcal7.5g5.4g3.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219886