Lihakeitto (helppo)

Keitä lihoja suolavedessä, kuori vaahto pinnalta ja anna porista hiljalleen pari-kolme tuntia.

Lisää sipuli ja kasvikset, keitä kypsäksi.

Lisää reilusti jauhettua maustepippuria (tulee tumma, mut ah! niin ihana liemi).

Tarkista vielä suola, lisää tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 455 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaisti lihat (X-tra), annos 800g140g210kcal23.8g0.6g12.3g0g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset+peruna (Apetit), annos 100g150g86kcal2.1g18.6g0.3g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi15g1.5kcal0.2g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana910g594kcal52.2g38.8g25.2g0g
Valittu annoskoko455g297kcal26.1g19.4g12.6g0g
Annoskoko puolitettuna228g149kcal13.1g9.7g6.3g0g
Arvot/100g100g65kcal5.7g4.3g2.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204902