Kevyt mustikkapiirakka

Pohja:
Sekoita munat, öljy, vehnäjauho, leivinjauhe, sokeri ja maitorahka sekaisin.

Ei saa vatkata.

Levitä voideltuun vuokaan.

Päälle:
Levitä omenahillo ensin ja päälle mustikat.

Ripottele pinnalle kaurahiutaleet ja sokeri.

Paista 200c noin 30min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Remus74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 48g69kcal6g0.1g5g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka22g193kcal0g0g22g0g
Vehnäjauho puolikarkea 86g294kcal8.7g59.9g1g3g
Leivinjauhe 4.4g7.7kcal0.2g1.7g0g0g
Sokeri 37g152kcal0g37.3g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki44g25kcal3.7g2.2g0.1g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g44g78kcal0.1g4.3g0.1g0g
Mustikka132g44kcal0.7g8.4g0.5g4.3g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)22g81kcal3.1g12.1g1.8g2.4g
Sokeri 16g64kcal0g15.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana910g2014kcal45g283.6g61g19.4g
Valittu annoskoko455g1007kcal22.5g141.8g30.5g9.7g
Annoskoko puolitettuna228g504kcal11.3g70.9g15.3g4.9g
Arvot/100g100g221kcal4.9g31.2g6.7g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181956