Tonnikala-tomaattimuffinssit

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sekoita sekaan tonnikala nesteineen.

Pilko tomaatti pieniksi kuutioiksi ja laita sekaan.

Mausta sitruunapippurilla, tillillä, yrttisuolalla.

Lisää maito ja kananmunat.

Annostele muffinssivuokiin ja paista 225'c n. 15min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Sannakle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvävehnäjauho (Liperin mylly), annos 100g35g126kcal4.6g24.2g1.1g3.5g
Vehnäjauho puolikarkea 57g196kcal5.8g39.9g0.7g2g
Kaurahiutale 23g88kcal3.4g13.3g1.7g2.3g
Leivinjauhe 5.9g10kcal0.3g2.2g0g0g
Rahkavalmiste 0,2% (Ehrmann), annos 250g59g33kcal5.3g2.9g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 70g100kcal8.8g0.2g7.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl8.8g79kcal0g0g8.8g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g59g12kcal0.4g2.2g0.2g0.8g
Tonnikala vedessä, rainbow108g108kcal21.7g0.5g2.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen29g10kcal1g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana910g1524kcal102.6g173.6g44g17.2g
Valittu annoskoko455g762kcal51.3g86.8g22g8.6g
Annoskoko puolitettuna228g381kcal25.7g43.4g11g4.3g
Arvot/100g100g167kcal11.3g19.1g4.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307499