Muurinpohjaletut - täysmaitoon

10 dl täysmaitoa
2 dl ohrajauhoja
3-4 dl karkeita vehnäjauhoja
2 tl suolaa

Anna taikinan turvota ainakin puoli tuntia, lisää:

4 kananmunaa
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Paistamiseen:
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 250g158kcal7.5g12g8.7g0g
Ohrajauho (Sunnuntai), annos 100g33g104kcal3.6g20.8g0.7g3.6g
Vehnäjauho, sunnuntai65g227kcal7.8g46.1g1.4g1.9g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Voi 25g181kcal0.3g0.1g20.3g0g
Rypsiöljy 23g199kcal0g0g22.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 59g74kcal6.5g0.2g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana910g1887kcal51.4g158.4g117.8g11g
Valittu annoskoko455g943kcal25.7g79.2g58.9g5.5g
Annoskoko puolitettuna228g472kcal12.9g39.6g29.5g2.8g
Arvot/100g100g207kcal5.6g17.4g12.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128197