Aapon Tappavanherkullinen Suklaakakku

Sulata toinen suklaalevy ja voi kattilassa sekoittaen.

Lisää vaniljasokeri ja kerma joukkoon.

Sekoita jauhot ja sokeri keskenään.

Lisää kananmunat ja jäähtynyt suklaasokerivoiseos.

Laita laajaan rengasvuokaan ja paista 175 celsiusasteessa 30 minuuttia.

Sekoita vispikerma ja sokeri kovaksi vaahdoksi.

Lisää joukkoon Marianne-crushit.

Anna kakun jäähtyä ja leikkaa se kahti.

Kostuta leikkauspinnat kevyesti esimerkiksi mansikkamehulla.

Sulata toinen suklaalevy ja levitä tahna leikkauspintoihin ja anna kovettua.

Laita kermavaahto kakkupohjain väliin.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taloussuklaa, Fazer100g517kcal3.9g56.2g30.1g5.3g
Oivariini, 80 (Hyla, Vähäsuolainen)38g271kcal0.4g1.5g30.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5g20kcal0g5g0g0g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 50g60kcal1.6g2.3g5g0g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Sokeri 25g102kcal0g25.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.7g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl50g181kcal1g1.4g19.1g0g
Sokeri11g44kcal0g10.8g0g0g
Marianne crush 150g38g162kcal0.5g32.4g3.2g0.6g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 13g46kcal2.3g1.4g2.7g3.8g
Tumma gluteeniton jauhoseos Sunnuntai 1dl=65g68g230kcal1.4g52.9g1.2g4.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana910g3433kcal36.2g380.2g194.2g28.8g
Valittu annoskoko455g1717kcal18.1g190.1g97.1g14.4g
Annoskoko puolitettuna228g858kcal9.1g95.1g48.6g7.2g
Arvot/100g100g377kcal4g41.8g21.3g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=183497